Херсонский государственный университет

  • 17 июля 2013 г.

    До уваги абітурієнтів!

    2 вересня 2013 року перший проректор ХДУ, завідувач кафедри інформатики, доктор педагогічних наук, професор Співаковський Олександр Володимирович, вже за сталою традицією, яка склалася в останні 4 роки, вручить ноутбук кращому абітурієнту спеціальності «Інформатика».

    Такий же подарунок буде чекати і на одного з кращих студентів спеціальності «Програмна інженерія», після успішного закінчення першого року навчання.

    Бажаємо творчого натхнення, успіху, життєвої енергії на наступні роки навчання на кафедрі інформатики в нашому університеті!

    Просмотров(155) Подробнее
  • 12 июля 2013 г.

    Приемная комиссия ХГУ подвела итоги работы за две недели

    Почти 7 тысяч заявлений от абитуриентов поступило в приемную комиссию Херсонского государственного университета по состоянию на 12 июля. Более 2 тысяч из них являются оригиналами – информирует приемная комиссия ХГУ.

    Просмотров(682) Подробнее
  • 11 июля 2013 г.

    Студенты ХГУ — участники XXVII Всемирной летней Универсиады в Казани

    7 серебряных и 2 бронзовые медали уже завоевали студенты Херсонского государственного университета, которые участвуют во всемирных студенческо-молодежных спортивных соревнованиях!

    6 июля 2013 года состоялось торжественное открытие XXVII Всемирной летней Универсиады в самом северном городе среди столиц летних универсиад – Казани.

    Просмотров(253) Подробнее
  • 11 июля 2013 г.

    Міжнародне співробітництво ХДУ

    В результаті співробітництва з громадською організацією «Болгари в Херсоні», представники Херсонського державного університету, в рамках програми культурного обміну з метою активізації втрачених наукових і побратимських контактів відвідали Болгарію та Шуменський університет «Епископ Костянтин Преславський»

    У межах реалізації стратегії міжнародної діяльності ХДУ на період до 2022 р., міжнародним відділом університету була проведена робота з розширення міжнародної географії університету в рамках учбових програм. Одним із напрямків зазначеної діяльності було опрацювання питань співпраці з іноземними учбовими закладами та громадськими організаціями, культурними общинами.

    В результаті запланованої діяльності відбулося проведення у травні п.р. урочистостей з нагоди святкування «Днів Европи в Херсоні», за активної участі Херсонської міської громадської організації «Болгари Херсону»; Херсонського обласного польського товариства „Полонія”; Херсонського міського товариства греків „Еллада”; Херсонського міського центру німецької культури.

    Просмотров(176) Подробнее
  • 10 июля 2013 г.

    Лучшие спортсмены ХГУ получили денежные вознаграждения от Херсонского городского совета

    Четверо студентов факультета физического воспитания и спорта Херсонского государственного университета получили разовую стипендию от городского совета. На днях на заседании комиссии по стипендиям наградили лучших спортсменов города.

    Просмотров(239) Подробнее
  • 5 июля 2013 г.

    5–11 червня 2013 р. на базі відпочинку «Корал» (Арабатська Стрілка, селище Щасливцево) відбувся Міжнародний фестиваль гармонійно розвиненої особистості «Initiumfest» в рамках міжнародного проекту «З усім світом разом». Молодь Херсонщини на Фестивалі представляла делегація Херсонського державного університету з числа учасників навчального народного театру «Студі-Арт» (керівник Лимаренко Л.І.) та іноземних студентів.

    Просмотров(286) Подробнее
  • 2 июля 2013 г.

    В ХГУ стартовала вступительная кампания-2013

    Херсонский государственный университет открыл двери для тех, кто стремится в течение ближайших 4–5 лет овладеть желанной специальностью. 13 факультетов вуза готовы принять абитуриентов отовсюду. 1 июля в вузах Украины началась вступительная кампания.

    Просмотров(1034) Подробнее