Курси масажу в москві



Курси масажу в Москві від ЦПРМ: гідності, перспективи


Більшість людей схиляються менше вживати ліки, якщо існує альтернативний метод лікування.

У наші дні величезною популярністю користуються природні джерела відновлення здоров'я, серед яких і масаж (можна відвідати курси масажу обличчя, східного, класичного або професійного масажу в нашому центрі). Тому не дивно, що навчання масажу в Москві дуже популярно, також як і навчання масажистів в інших регіонах Росії.

Сучасні медичні інститути нерідко пропонують послугу навчання масажистів, підтримуючи думку про позитивний вплив масажу в профілактичних цілях, в момент реабілітації та лікування людини.

Зараз, на щастя, оволодіти технікою масажу нескладно, всі бажаючі можуть запросто записатися на курси масажу і, отримавши якісне навчання масажу в Москві, зможуть радувати своїх близьких таким умінням або почати займатися масажем професійно.



Місія Центру


Наша робота полягає в тому, щоб у кожної людини була можливість відвідувати курси масажу в Москві, не залежно від того має він фізкультурний або медичну освіту. Ми пропонуємо якісне навчання масажу, навички якого застосовні як в побуті, так і в професійній діяльності.

Навчання масажистів в нашому центрі включає не тільки навчання масажу, а й психології роботи з клієнтом (немаловажний фактор), технології продажів своїх послуг.

За підтримки Асоціації масажистів ми проводимо навчання масажу в Москві, надаємо нашим випускникам допомогу юридичного та економічного характеру, тобто, це не просто курси масажу в Москві, сприяють поглибленню професійних знань, - це можливість перспективного працевлаштування або започаткування власної справи.

Наша компанія була заснована в 2003 році, на сьогодні вона є найбільшим центром, пропонують курси масажу в Москві, проводять підготовку і навчання масажистів в Росії. Штат на сьогодні включає більше 500 чоловік. Основні функції центру полягають у профпідготовці російських студентів, використовуючи курси масажу за авторськими методиками Влада Мельника. Навчання масажу в Москві - це відмінна можливість побудови кар'єри для наших випускників.

Місія центру - навчання масажистів, що складуть еліту професіоналів, володіють підготовкою міжнародного рівня.

Курси масажу в Москві проводяться кращими фахівцями, володіють викладацьким талантом. Навчання масажу проводиться з використанням наочних посібників, в аудиторіях, що оснащені спеціальним обладнанням. Наші курси масажу особливу увагу приділяють професійної постановці рук масажиста. Навчання масажу в центрі націлене, в першу чергу, на отримання практичних навичок, а не тільки теоретичне навчання масажистів.

Так, відвідуючи курси масажу, ви поринете в невимушену атмосферу занять, оцініть творчий підхід, заведете ділові та дружні контакти.